Pyro bysseovn – båtovn

SIKKER, ENKEL og EFFEKTIV oppvarming skaper optimale forhold om bord, enten du bruker en båt for profesjonelle formål eller glede og rekreasjon. Dette har vært filosofien bak design og produksjon av PYRO ™ -produkter i 50 år, og er en av grunnene til at produsenten nå er den ledende produsenten i Norge av drivstoffyrte båtvarmere og andre apparater for maritim oppvarming. I tillegg til innvendig oppvarming kan varmeovnene våre også brukes til matlaging. Dette er den ideelle kombinasjonen for små båter med begrenset plass.

Webshop
https://mc2k.no/produktkategori/pyro-bysseovn/

Alle PYRO ™ drivstoffvarmere har rustfrie og varmebestandige brennere, og er egnet for manuell belysning. Drivstofftilførsel til brenneren reguleres av en ekstern oljeregulator, som i tillegg til effektiv drivstoffregulering også forhindrer for mye drivstoff.

PYRO ™ båtvarmer er utstyrt med en elektrisk vifte for sikker forbrenningsluftforsyning, med trinnløs hastighetsregulering montert på fronten av varmeren. Dette gjør det mulig å finne riktig olje- og luftvolumforhold for optimal forbrenning, og redusere risikoen for tilbakeslag i røykrøret. Det er montert en ventil før oljeregulatoren som slår av drivstofftilførselen i tilfelle en feil i det elektriske systemet eller høy temperatur.

Typene P21, P22 og P15 har utvendig kledning av rustfritt varmebestandig materiale, med topplate av støpejern. Denne kombinasjonen sørger for en god strålevarme til lugaropp­ varming. Ovnene kan leveres med spiral for oppvarming av vann.

P24 har utvendig kledning og kokeplate av rustfritt og varme­ bestandig materiale. Ovnen avgir noe mindre strålevarme til lugaren, men gir en mer konsen­ trert varme på kokeplatene.
Kan også leveres med varme­ veksler for varmluftsirkulasjon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.