Klar for båt? Trenger du finansiering?

Vi har gjort det enkelt og greit å kjøpe båt.
Vi har nettbaserte søkeprosesser, hvor du får raskt svar og signerer enkelt med BankID.
Vi har ingen krav om tinglysning eller kaskoforsikring, og derfor sparer du også penger og tid i forhold til et tradisjonelt båtlån.

Priser
Nominell rente: fra 6,99% til 12,99% Etableringsgebyr: kr 990 Termingebyr: kr 50

Slik fungerer det
Lånebeløp: 30.000 kr – 500.000 kr • Nedbetalingstid: 3–15 år • Nominell rente: 6,99% – 12,99% • Månedsbeløp: Fast beløp hver måned

Låneeksempel
Effektiv rente: 11,45 %, 150.000 kr o/ 5 år, kostnad 45.169, totalt 195.169

Fordeler

Ikke krav til tinglysning – det gjør kjøpsprosessen enklere og raskere, og sparer deg for kostnader.

Ikke krav til kaskoforsikring – for mange båter (opp til en viss verdi) kan det være fornuftig å droppe kaskodekning i båtforsikringen.

Ikke krav til egenkapital – Du trenger ikke å ha båten klar når du søker om lån hos oss. Få lånet utbetalt og finn den perfekte båten for deg. Kjøp må bare dokumenteres innen to uker.

Du kan velge en nedbetalingstid opptil 15 år. Dette er lenger enn de fleste andre båtlån. Dette gjør det mulig å tilpasse månedsbeløpet til din økonomi.

Enkle og nettbaserte søkeprosesser Som oftest umiddelbart svar


Du må dokumentere kjøp innen to uker*

Når lånet er utbetalt så må du dokumentere kjøp innen to uker – noe som betyr at du ikke trenger å ha båten klar når du søker om lån hos oss. Dersom du ikke sender oss dokumentasjon om kjøp innen to uker, så vil renten øke med 3%-poeng og gjøres om til et personlån. Du kan også allerede ha kjøpt båten, og refinansiere båtlånet hos oss – rett og slett sjekke om du kan få en bedre deal hos oss enn på ditt eksisterende båtlån.


Det vil bli tatt salgspant i båten

Der hvor det er mulig vil det bli tatt salgspant i båten. Det vil bli tatt salgspant når lånet utbetales direkte til båtselger. I tilfeller hvor det etableres salgspant vil du som kunde alltid bli informert om dette når lånet etableres.


Kjøpesummen må utgjøre minst 70% av båtlånet

Dersom båten koster mindre enn 70% av båtlånet, så må den overskytende delen av lånet tilbakebetales innen 14 dager. Dersom man ikke tilbakebetaler den delen av lånet innen fristen, så vil renten på lånet gå opp med 3%-poeng og gjøres om til et personlån.


Kjøpsfinansiering

Trenger du ekstra utstyr til båten? Eller ekstra finansiering til drift av din båt? Vi finner en betaling som passer deg opptil 30 000kr.

4 enkle steg

1 Klikk på linken for å søke om finansiering.
2 Oppgi beløp, samt ditt navn, personnummer, inntekt og gjeld.
3 Etter en kredittsjekk vil du få svar umiddelbart.
4 Du vil motta pengene direkte på din konto.

Søk om finansiering her